Contact

Omgevingsjurist – contactgegevensomgevingsjurist contact

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Dit gesprek is bedoeld om met elkaar kennis te maken en te checken of wij u kunnen helpen of wellicht kunnen doorverwijzen naar een andere specialist.

Heeft u haast? Via email informatie toezenden, zoals een korte beschrijving van het probleem of uw plan, het adres, een kadastraal kaartje of verbeelding helpt! Hoe meer informatie we krijgen, hoe sneller we u kunnen helpen. Mail uw informatie + telefoonnummer naar info@omgevingsjurist.nl en we nemen telefonisch contact met u op.

Gratis goed advies bestaat niet

Bent u op zoek naar een prijsvechter? Of wilt u gratis advies? Dan kunnen wij u niet helpen. Wij doen er alles aan om uw project te laten slagen en om met u mee te denken. Ook buiten kantooruren. Voor advisering hanteren we een redelijk tarief (vaste totaalprijs), maar we zijn geen prijsvechter. Bodemprijzen of gratis advies passen namelijk niet bij het leveren van hoge kwaliteit, vakspecialisatie en extra service. Met kwalitatief goede adviezen komt u verder, niet met broddelwerk. We doen alles voor cliënten die ook dit uitgangspunt hanteren. Ook dat stapje extra. Dat levert in de praktijk namelijk de beste resultaten op en een fijne samenwerking.

Contactpersonen: mr. Marian Harberink en Marloes Grave

Kantooradres: Citégebouw Rotterdam, Laan op Zuid 143, 3072 DB te Rotterdam (alleen op afspraak) (Routebeschrijving)

Postadres: Groot Handelsgebouw Business Center, Weena 737, 3013 AM in Rotterdam

Telefoon: bel 010 – 268 0689 of 06-55897008 (op werkdagen)

Mail: info@omgevingsjurist.nl

Websites: www.omgevingsplanonline.nl

www.gezondestadenmilieu.nl