Stadslandbouw

Stadslandbouw: hype of trend? 

Een tijd van bouwcrisis dwingt bouwpartijen, gemeenten en ontwikkelaars om anders naar vastgoed en projectontwikkeling te gaan kijken. De verdienmodellen zijn veranderd. Het draait niet alleen meer om winstmaximalisatie. Gezondheid, duurzaamheid en lokale voedselproductie worden steeds belangrijker. Nu er in de markt minder geld beschikbaar is en de gemeente steeds meer een faciliterende rol moet gaan vervullen, moeten er andere projecten worden ontwikkeld. Stadslandbouw is zo’n andersoortige ontwikkeling.

Lees meer over stadslandbouw

________________________________________________________________________________________________________________________

Wat je krijgt Een praktische uitgave van de verschillende vormen van stadslandbouw met tal van voorbeelden van definities, bestemmingen, planregels en de toelichting. De teksten zijn eenvoudig op maat te maken voor je eigen project of gemeente. Bekijk alvast de inhoudsopgave – Hoe je stadslandbouw opneemt in het bestemmingsplan. Ook is er jurisprudentie en wetgeving opgenomen waar je rekening mee moet houden.

Hoe Na betaling krijg je de bestanden in IMRO, pdf en Word aangeleverd.

Investering € 75,– ex btw.

100% tevredenheidsgarantie Niet tevreden? Geld terug.

Bestel via onderstaand formulier

  • betaal eenvoudig en veilig via Ideal 
  • of betaal via een toegezonden factuur

Oeps! We konden je formulier niet vinden.